Σάρα Μαμελετζή

Δρ.Σάρα Μαμελετζή

Γυναικολόγος-Μαιευτήρας
  • ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ
  • CERTIFICATION

Μαμελετζή Μ. Σάρρα

Μαιευτήρας Χειρουργός Γυναικολόγος

Υποψήφια Διδάκτωρ Α.Π.Θ.

Επιστημονικός Συνεργάτης Α’ Πανεπιστημιακής Μαιευτικής Γυναικολογικής Κλινικής Α.Π.Θ.

Γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη στις 25 Νοεμβρίου 1975. Αποφοίτησα από το 5ο Λύκειο Θεσσαλονίκης το 1993. Φοίτησα στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Α.Π.Θ. από το οποίο και αποφοίτησα το 1998.

Στη συνέχεια εισήχθη στην Ιατρική Σχολή του Α.Π.Θ.  από την οποία αποφοίτησα το 2004. Υπηρέτησα την τρίμηνη υπηρεσία υπαίθρου στο Γ.Ν.Ν. Γιαννιτσών το 2004 και στην συνέχεια τοποθετήθηκα στο  Περιφερειακό Ιατρείο Καρυώτισσας.

Ξεκίνησα την ειδικότητα μου στην Γ’ Χειρουργική Κλινική του Γ.Ν.Ν. Θεαγενείου το 2006 και συνέχισα στην Μαιευτική-Γυναικολογική Κλινική του Γ.Ν.Ν. Γιαννιτσών μέχρι τον Μάρτιο του 2011. Παράλληλα παρακολούθησα και απέκτησα τον τίτλο προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στην “Ιατρική Ερευνητική Μεθοδολογία- Κλινική Κατεύθυνση” της Ιατρικής Σχλής του Α.Π.Θ. Ολοκλήρωσα την ειδικότητα μου στην Α’ Πανεπιστημιακή Μαιευτική-Γυναικολογική Κλινική του Α.Π.Θ. στο Γ.Ν.Παπαγεωργίου  απ’ όπου και έλαβα τον τίτλο του Μαιευτήρα-Χειρουργού Γυναικολόγου τον Οκτώβριο του 2013.

 

Εκπονώ την διδακτορική μου διατριβή με επιβλέπουσα την Καθηγήτρια κα Μπίλη Ελένη από τον Απρίλιο του 2015 στην Ιατρική Σχολή του Α.Π.Θ. με θέμα «Προσδιορισμός της συγκέντρωσης της Ιριδίνης σε γυναίκες με σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών και συσχέτισής της με τις συνιστώσες του μεταβολικού συνδρόμου». Τοποθετήθηκα τον Απρίλιο του 2015 ως Επιστημονικός Συνεργάτης στα Εξωτερικά Ιατρεία της Α’ Μαιευτικής-Γυναικολογικής ΑΠΘ των Τμημάτων Γυναικολογίας, Ουρογυναικολογίας, Διαταρχών κύκλου και καθέξιν αποβολών, υπό την επίβλεψη της Καθηγήτριας κας Μπίλη Ελένης  και του Επίκουρου Καθηγητή Μίκου Θεμιστοκλή, τα οποία πραγματοποιώ έως και σήμερα.

Είμαι παντρέμενη και μητέρα δύο αγοριών.

  • Γυναικολογική ενδοκρινολογία
  • Παθολογία της κύησης
  • Κύηση υψηλού κινδύνου

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την ιατρό

Τηλεφωνήστε τώρα

Υπηρεσίες

Σύγχρονες υπηρεσίες σε καλαίσθητους χώρους ιατρείων με σεβασμό στην Ελληνίδα γυναίκα

⦁ Γυναικολογικός έλεγχος (τεστ παπ, γυναικολογικος υπέρηχος, συνταγογράφηση) ⦁ Παρακολούθηση κύησης (μαιευτικός υπέρηχος) ⦁ Κύηση υψηλού κινδύνου ⦁ Τοκετός ⦁ Διερεύνηση υπογονιμότητα ⦁ Υστεροσκόπηση- λαπαροσκόπηση ⦁ Παθολογία τραχήλου- κολποσκοπηση- HPV DNA TEST ⦁ Διαταραχές κύκλου- σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών ⦁ Εξέταση μαστού ⦁ Εμμηνόπαυση

img

Γυναικολογικός έλεγχος

Ιατρική εξέταση
Τηλεφωνήστε μας
img

Εγκυμοσύνη

Προετοιμασία τοκετού
Τηλεφωνήστε μας